Renkaat ja erikoisvanteet

Kevyt kalusto

Erikoisvannevalikoimamme tarjoaa laadukkaat ACC-, Cali Off-Road-, Coro-, Elit Wheels-, Mayhem-, ProLine-, Ridler-, Romac- ja Stilauto-vanteet mopo-, henkilö-, paketti, maasto- ja kevyisiin kuorma-autoihin sekä peräkärryihin kokoluokissa 13–22 tuumaa. Mallisto sisältää näyttäviä erikoisvanteita aina tummanpuhuvista vanteista hopean eri sävyihin. Ajankohtainen mallistomme löytyy vanneselaimesta osoitteessa vanteet.koivunen.fi.

Rengasvalikoimastamme löytyvät huippulaadukkaat Hankook-, Laufenn-, Petlas-, Kapsen- ja Powertrac-renkaat henkilö-, paketti-, maasto- sekä kevyisiin kuorma-autoihin. Erilaisia rengasvaihtoehtoja on yli 2100 kpl kokoluokissa 12–24 tuumaa. Malliston pintamallit tarjoavat käyttäjälleen sekä taloudellisuutta että huippuluokan suorituskykyä.


Raskas kalusto

Raskaan kaluston rengaslinjamme tarjoaa laajan valikoiman huipputeknisillä ominaisuuksilla varustettuja hyötyajoneuvojen renkaita. Hankook-, Petlas- ja Infinity-renkaat tarjoavat turvallisuutta, kulutuskestävyyttä, taloudellisuutta sekä mukavuutta vaativimpiinkin olosuhteisiin kesällä ja talvella.

Tarjoamme myös maailmanlaajuisesti arvostettuja laadukkaita saksalaisia Hayes Lemmerz- ja Maxion Wheels -levypyöriä ja korkealaatuisia MT-levypyöriä. Laaja valikoimamme tarjoaa ratkaisut kokoluokissa 17,5–24 tuumaa.


Rengastarvikkeet, varusteet sekä työkalut ja koneet

Valikoimistamme löytyvät kattavasti laadukkaat rengastarvikkeet, -varusteet, -työkalut ja -koneet rengasliikkeiden tarpeisiin.