Raskaskalusto

Raskaan kaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa Sinua palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima.

Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Nopeat toimitukset ovat yksi Koivusen monista myyntivalteista. Tästä hyvänä esimerkkinä käy PM -kappaletavaranosturit, joiden suuriakin malleja, jopa 100 Tm nostureita toimitetaan heti varastosta.

Oulun aluevarasto sijaitsee Oulun Oritkarissa erinomaisella paikalla hyvien yhteyksien varrella. Varaston pinta-ala on yhteensä n. 2 400 m² jossa on n. 600 kuormalavapaikkaa sekä varastohyllymetrejä n. 2 km. Aluevarasto mahdollistaa varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle.

Koivunen Oy:n tytäryhtiö Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa. Yritys tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla, sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun.

Katso käytetyt koneemme ja nosturimme täältä.

Tuotteita jälleenmyyvät Top Truck -ketju, Fixus Centerit Lahti ja Seinäjoki sekä hyvin varustetut raskaankaluston varaosaliikkeet ja korjaamot kautta maan.