Alustan osat

Tuotteemme ovat laadukkaita, ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja toimijoita alallaan.Iskunvaimentimet

Valikoimastamme löydät laadukkaat KYB- ja Bilstein-iskunvaimentimet. Näihin merkkeihin luottavat myös lukuisat autovalmistajat. KYB on yksi maailman johtavista iskunvaimentimien toimittajista, ja maailmanlaajuisesti joka neljännessä uudessa autossa onkin KYB-iskunvaimentimet ensiasennuksena.
Myös Bilstein-iskunvaimentimet tunnetaan korkeasta laadusta sekä laajasta valikoimasta.


Jousipallot Citroeniin

Citroen:in jousipallot ovat tehdasuusia ja asennusvalmiita. Jousipallon mukana tulee tarvittava tiiviste. Toimittajallamme, jousipallovalmistaja I.F.H.S:lla on ISO9001 -laatusertifikaatti.


Kierrejouset ja madallussarjat

Kierrejousivalikoimamme on laajentunut laadukkailla KYB K-Flex -kierrejousilla. Kierrejouset on valmistettu kylmäkäämitys- tai kuumakäämitysmenetelmällä riippuen jousen tyypistä KYB:n omassa tehtaassa viimeisintä valmistusteknologiaa hyödyntäen. KYB-kierrejousilla on 4 vuoden takuu, kun jouset vaihdetaan pareittain. KYB K-Flex -kierrejouset on valmistettu korkealaatuisesta kromi-vanadium- tai kromi-piiteräksestä. Kierrejousi kuulapuhalletaan pitkän käyttöiän takaamiseksi. Jousi fosfatoidaan ennen epoksilla päällystämistä, mikä takaa parhaan mahdollisen korroosioneston. KYB tarjoaa henkilöautojen alustoihin yhden laajimmista jälkimarkkinoille mukautetuista kierrejousiohjelmista.

Lesjöfors on tunnettu ruotsalainen jousivalmistaja. Lesjöfors-jouset valmistetaan huippulaadukkaasta jousiteräksestä kylmäkäämitysmenetelmällä, tietokoneohjatuilla koneilla. Kaikki jouset kuulapuhalletaan ja testataan. Lopuksi jouset suojataan korroosiolta pulverimaalauksella. Lesjöfors Automotiven tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaan.

Saksalainen ThyssenKrupp Bilstein GmbH valmistaa laadukkaita Bilstein-kierrejousia, jotka aiemmin tunnettiin K+F -tuotemerkistä.

Lesjöforsin valmistamat madallusjousisarjat ovat TÜV-hyväksyttyjä.


Kumi- ja metallihelat

Ohjelmassamme on laaja ja monipuolinen valikoima alustan, jousituksen ja ohjauksen korjausosia.

Saksalainen Lemförder on yksi maailman suurimpia alustan- ja ohjauksen osien valmistajia autoteollisuudelle. Mm. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo ja Volkswagen, sekä monet muut suuret merkit luottavat Lemförder-tuotteisiin ensiasennuksessa.

Febi on yksi maailman suurimpia autovaraosien sekä tarvikkeiden toimittajia. Yritys on tunnettu jo yli 160 vuoden ajalta laadukkuudesta, palvelusta, luotettavuudesta ja tuotekehityksestä.


Lehtijouset

Tarjoamamme laadukkaat lehtijouset toimitetaan heloineen. Toimittajanamme ovat laajasti tunnetut ja luotetut valmistajat, ruotsalainen Rånäs, saksalainen Bilstein ja ruotsalainen Lesjöfors.

Lehtijousien U-pultit valmistaa Lesjöfors.


Lehtijousen U-pulttien
mittataulukko


Ohjausvaihteet ja ohjaustehostimen pumput

Vuodesta 1979 lähtien Elstock on keskittynyt autoteollisuuden tuotteiden valmistamiseen. Nykyään Elstock-tuotemerkki on autoalan arvostettu markkinajohtaja ja tunnettu jälkimarkkinoilla ympäri Eurooppaa. Elstock on osa Borg Automotive -konsernia, joka on yksi suurimmista eurooppalaisista valmistajista. Sen pääpaikka on Tanskan Silkeborgissa, josta käsin se palvelee jälleenmyyjä- ja tukkukauppaverkostonsa kautta autoalan jälkimarkkinoita eri puolilla Eurooppaa.


Ohjauksen osat

Saksalainen Lemförder on yksi maailman suurimpia alustan- ja ohjauksen osien valmistajia autoteollisuudelle. Mm. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo ja Volkswagen, sekä monet muut suuret merkit luottavat Lemförder-tuotteisiin ensiasennuksessa. Turvallisuus ennen kaikkea.

CTR on johtava ohjauksen ja alustan osien OE-valmistaja, joka toimittaa teknisesti huippulaatuisia osia paitsi korealaisiin autoihin, kuten Hyundai, Kia, Daewoo ja Ssangyong, myös muihin automerkkeihin, kuten Ford, Chrysler, BMW ja Audi.


Pyöränlaakerisarjat ja irtolaakerit sekä laakeriyksiköt

Saksalainen FAG kuuluu maailman suurimpiin vierintälaakerivalmistajiin ja on merkittävä laakeritoimittaja autoteollisuudelle. Se työllistää maailmanlaajuisesti n. 58 000 henkilöä, ja konsernin kokonaisliikevaihto on n. 7,2 mrd euroa. Konsernilla on 78 tuotantolaitosta eri puolilla maailmaa. FAG-tuotevalikoimaan sisältyy lähes 900 eri pyöränlaakerisarjaa.

FAG-pyöränlaakerisarjat sisältävät kaikki asennuksessa tarvittavat osat aina rasvoja myöten.


Suojakumit

Spidan on OE-toimittaja GKN Drivelinen tuotemerkki. GKN Driveline on maailman johtava autojen voimansiirtokomponenttien suunnittelija ja valmistaja. Sen suunnittelutyöhön sekä laatuun luottavat monet ajoneuvovalmistajat. Spidan-vetoakselin suojakumisarjat sisältävät myös siteet ja rasvan sekä mahdollisia asennusosia.

Varastossamme olevat sekä Spidan:in ja Daico:n tuotteet ovat perinteisiä kumisia suojakumeja tai Thermoplast- kierrätysmuovista valmistettuja autoteollisuuden suosimia suojakumeja. Molempien pakkaskestävyys on erittäin hyvä.

Daico-vetoakselin suojakumisarjat sisältävät myös siteet ja rasvan sekä mahdollisia asennusosia. Daico -hammastangon suojakumisarjat sisältävät myös siteet. Daico-iskunvaimentimen suojakumit ja pohjaanlyöntikumit ovat joko yksittäispakattuja tai koko akselille tarkoitettuja yhteissarjoja.

KYB-iskunvaimentimen suojakumi/pohjaanlyöntikumisarjat ovat koko akselille tarkoitettuja sarjoja.

Ohjelmastamme löytyvät myös erikseen suojakumisiteet sekä perinteisille suojakumeille että Thermoplast-suojakumeille.

Yleismalliset ja venyvät suojakumit kuuluvat myös varasto-ohjelmaamme.