Alustan osat


Ensiasennusosat

Tunnetut Lemförder-osat ovat ensiasennusosia, joiden valmistuksessa on käytetty autoalan uusinta teknologiaa. Osat on suunniteltu toimimaan myös osana tulevaisuuden ajoneuvojen alustarakenneratkaisuja. Lemförder-osat on testattu ja lähes kaikkien hyötyajoneuvovalmistajien valinta. Ohjauksen osat vaikuttavat ajoturvallisuuteen, ja niiden toimivuus ja kestävyys takaavat turvallisemmat liikenneolosuhteet.

Koivunen Oy:n laaja ja jatkuvasti täydentyvä valikoima on valittu juuri Suomessa ja lähialueilla liikkuvaan kalustoon sopivaksi.


Ilmajousitus

Contitech on tunnettu ilmajousipalkeiden ensiasennusvalmistaja, joka toimittaa ilmajousipalkeita mm. maantie- ja rautatiekuljetuskaluston tarpeisiin. Yhteistyössä ajoneuvovalmistajien kanssa Contitech kehittää jatkuvasti uusia ilmajousiratkaisuja. Uusin kehitystyön tulos on integroitu ilmajousi-iskunvaimenninyhdistelmä, jolla saavutetaan kompaktin rakenteen ansiosta etuja tilakysymyksissä. Contitech:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi laadukkaat teollisuuspalkeet, joita käytetään vaimentimina tai toimilaitteina erilaisissa teollisuuden sovellutuksissa.

Contitech-ilmajousipaljevalikoima kattaa lähes kaikki Suomessa esiintyvien kuorma- ja linja-autojen sekä perävaunujen ilmajousi- ja nostopaljetarpeet. Contitech-ilmajousipaljevalikoimaan voi käydä tutustumassa myös internetissä osoitteessa www.contitech.de. Internet sivuilta löytyvät ilmajousipalkeiden luettelot teknisine tietoineen sekä mittapiirustuksineen.


Iskunvaimentimet

ZF Group:iin kuuluva Sachs on yksi maailman johtavista auto-osien valmistajista. Sachs on myös edelläkävijä tulevaisuuden jousitusratkaisuja suunniteltaessa. Sachs iskunvaimentajissa käytetään vain korkealuokkaisia raaka-aineita. Tarkat ja viimeisintä teknologiaa olevat valmistusmenetelmät takaavat virheettömät ja vahvat rakenteet, joilla varmistetaan ajoneuvoteollisuuden korkeiden laatustandardien täyttyminen. Kitkan aiheuttama kuluminen on minimoitu kromatuilla ja kiillotetuilla männänvarsilla. Männänvarsien ohjaimissa on hydrauliset iskua vaimentavat vetoliikkeen rajoittimet. Huipputeknologiaa edustava tiivistys täyttää lämpökuormitukselle ja käyttöiälle asetetut tiukimmatkin vaatimukset.