Hydrauliikkaosat


Hydro leduc

Hydro Leduc perustettiin vuonna 1938 ja tuolloin yhtiö kehitti ja valmisti tuotteita ilmailuun sekä lentokoneisiin. Vuonna 1958 yhtiö keskittyi ainoastaan hydrauliikkaan. Yritys on erikoistunut mäntäpumppujen, hydraulimoottoreiden ja paineakkujen valmistukseen. Hydro Leducilla onkin pitkä kokemus hydraulisten osien suunnittelusta sekä tuotekehittelystä. Pohjois-Ranskassa sijaitseva yhtiö kehittää jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja ja tuottaa kustannustehokkaasti laadukkaita komponentteja. Tasainen myynnin kasvu sekä Ranskassa että ulkomailla on saavutettu laadukkaiden tuotteiden ja laadukkaan asiakaspalvelun voimin.

TXV-pumppujen ja lisäosien ohjeet


Hyva

Hollantilaisella TECHNAMICS B.V:llä on pitkä kokemus kuormanvaihtojärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta. Suunnittelussa ja tuotannossa käytetään kaikkein edistyksellisimpiä menetelmiä ja laitteita. HYVALIFT erottuu edukseen kilpailijoistaan tarkkaan harkitun suunnittelun, teknisten ratkaisujen ja tuotannossa käytettävien kestävien materiaalien ja komponenttien ansiosta. Nämä tekijät yhdessä takaavat laitteille pitkän käyttöiän, alhaiset käyttökustannukset ja varman toimivuuden.


PZB

Raskaan kaluston tuotevalikoimastamme löytyy Italialaiset PZB -voiman ulosotot.

Interpump Hydraulics S.P.A on voiman ulosottojen valmistukseen sekä teollisuuden ajoneuvojen hydrauliikkajärjestelmiin erikoistunut yritys, joka perustettiin Italiassa, Bolognassa 1953. Valmistajan laatimista ratkaisuista on kehittynyt laajalti käytettyjä teknisiä standardeja alalla. Interpump tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja käyttösovelluksiin ympäri maailman lähes 50 vuoden kokemuksella.