Jäähdytinjärjestelmän osat


Ajoneuvo- ja teollisuushihnat

Valikoimassamme ovat laadukkaat Continental-Contitech sekä INA -hihnat. Tuotteet ovat samaa alkuperäislaatua, jota ajoneuvovalmistajatkin käyttävät kokoonpanolinjallaan.

Kauttamme löytyvät niin moniura- ja jakopään hihnat sekä täydelliset jakopään hihnasarjat hihnojen vaihtoa varten. Varastossamme on myös vesipumpullisia hihnasarjoja, joissa kaikki vaihtamiseen suositeltavat osat ovat kätevästi yhdessä paketissa.


Ilmastoinnin osat ja lämmityslaitteiden kennot

Varastostamme löytyvät laadukkaat Nissens- ja Valeo -tuotteet. Valikoimaan kuuluvat mm. ilmastoinnin kompressorit, lauhduttimet ja kuivaimet.

Nissensillä on laaja valikoima lämmityslaitteiden kennoja lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Nissensin lämmityslaitteiden kennot on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka takaavat pitkän kestoiän. Ohjelmassa on myös HD-malleja, eli enemmän lämmitystehoa vastaamaan pohjolan olosuhteita.

Valikoimassamme on myös Valeon ilmastoinnin sekä lämmityslaitteiden osat.


Jäähdyttimet

Nissensin alumiiniset ja kupariset jäähdyttimet on valmistettu parhaista raaka-aineista ja varustettu supertehokkaille jäähdytysrivoilla, jotka takaavat pitkän kestoiän, tehokkaan jäähdytyskapasiteetin ja korkean vastustuskyvyn painetta, ruostumista ja tärinää vastaan.

Kaikki Nissens tuotteet ovat täysin OE-standardia muotoilussa, suorituksessa ja viimeistelyssä.


Termostaatit ja EGR-venttiilit

Termostaatti on tärkeä komponentti tämän päivän moottoreiden toiminnan kannalta. Siksi Wahler on sitoutunut ylläpitämään korkeaa laatua tuotteillaan ja on tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa kehittämässä uusia ratkaisuja moottoreiden oikean toiminnan takaamiseksi. Wahlerilla on laaja valikoima termostaatteja lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Valikoimassa nyt myös EGR-venttiilit, jotka kierrättävät osan pakokaasuista takaisin moottorin palotilaan. Näin saadaan palotilan lämpöä alennettua ja samalla vähennettyä typen oksidien määrää.

Meiltä löytyvät myös Pierburg-termostaatit.


Vesipumput

Vesipumput tulevat tunnetuilta valmistajilta Airtex, Bugatti ja GMB, joiden laatuun ajoneuvovalmistajatkin luottavat. Tuotteet täyttävät autonvalmistajien tarkat vaatimukset ja ovat laadultaan alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia.

Vesipumppuvalikoima kattaa lähes kaikki eurooppalaiset ja aasialaiset ajoneuvot.