Jarrunosat

Varasto-ohjelmassamme on laaja kirjo laadukkaita jarrunosia monilta tunnetuilta alan valmistajilta. Lisäksi ohjelmassamme on Koivunen Oy:n oma kattava K27-jarrunosalinja.


Alipainepumput

Pierburg:n tarina ajoneuvokomponenttien valmistajana alkoi jo 1930-luvulla. Varastostamme löytyy täydellinen linja Pierburg-alipainepumppuja.


Jarrukengät ja -rummut

K27-jarruosalinja tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman jarrukenkiä sekä -rumpuja.


Jarruletkut

CEF–jarruletkut on yksi Manifattura Gomma Finnordin alkuperäisistä tuotantoaloista, ja se on vaikuttanut merkittävästi yrityksen teknologiseen ja kaupalliseen menestykseen. Teknologian parantamiseen tähtäävistä visioista on tullut erottamaton osa CEF:n luontaista, hyvää tuottavuutta tavoittelevaa mentaliteettia. Euroopan johtavana tavarantoimittajana CEF pystyy yhdessä asiakkaiden kanssa suunnittelemaan ja valmistamaan prototyyppejä erittäin nopeasti.

Noin 2500 tuotteen valikoimallaan ja yli 90% kattavuudellaan CEF on autoalan jälkimarkkinoiden kiistaton johtaja.

Varastostamme löytyvät myös Miyaco-jarruletkut.


Jarrulevyt

Yli viiden vuosikymmenen ajan saksalainen Otto Zimmermann GmbH on kehittänyt, tuottanut ja markkinoinut korkealuokkaisia moottoriajoneuvojen osia autonvalmistajille ja varaosamarkkinoille. Tuotanto-ohjelmaan kuuluu tällä hetkellä yli 1000 erilaista jarrunosaa.

Saksalainen Ate on automaailmassa käsite, joka tunnetaan pitkien perinteiden lisäksi huipputeknologiastaan jarrujen kehittämiseksi yhä turvallisemmiksi. Mm. seuraavat autovalmistajat käyttävät Aten valmistamia osia ensiasennuksessa: BMW, DaimlerChrysler, Fiat, General Motors, Honda, PSA, Renault, Toyota ja Volkswagen.

Ohjelmastamme löytyvät myös edulliset ja laadukkaat K27-jarrulevyt lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Italiainen Lpr aloitti toimintansa 1952 ensiasennusosien valmistajana. Kattavasta jarrulevyvalikoimasta löytyy kaikki suurimmat automerkit.


Jarrupalat

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja monessa autossa alkuperäisenä asennetut Ferodon jarrupalat, jotka kattavat suurimman osan Suomen autokannasta. Koivusen ja Ferodon yhteistyö on jatkunut menestyksekkäästi useita vuosikymmeniä.

Omasta K27-jarruosalinjastamme löytyvät jarrupalat, -levyt, -kengät, -rummut sekä jarrusatulat. K27-linja kattaa kaikki suurimmat automerkit ja osat valmistetaan vastaamaan mittatarkasti auton alkuperäisiä varaosia, mutta kuitenkin kilpailukykyisempään hintaan.


Jarrusatulat

Budweg on tanskalaista vihreää laatua. Euroopan uudenaikaisimmassa tehtaassa jarrusatuloiden runkoihin uusitaan kaikki osat. Runko puhdistetaan, ja se saa uuden ruostetta kestävän pinnan. Kovakromatut männät ja liukuholkit sekä kaikki kumiosat ja ilmausruuvit uusitaan. Lopuksi vielä käsijarrun akseli, vipu ja jousi uusitaan ennen jarrusatulan käyttötestausta.

Budwegin väri on vihreä, aivan kuten sen ideologiakin.


Jarrusylinterit

Italialaisen Lpr:n kokemus jarruosien valmistuksesta juontaa vuoteen 1952, jolloin tehdas aloitti toimintansa ensiasennusosien valmistajana. Tehtaan menestys jarru- ja kytkimen hydrauliikkaosien valmistajana on perustunut jatkuvaan tuotekehitykseen. Uudet tuoteprototyypit testataan aina autojen lisäksi yrityksen omissa tiloissa toimivissa, korkealuokkaisin laittein varustetuissa koelaboratorioissa. 

Muita edustamiamme jarrusylinteritoimittajia ovat Miyaco sekä Rocky.


Jarruvaijerit

Italialainen Cofle perustettiin 1964. Yritys valmistaa yli 5000 erilaista vaijeria henkilöautoihin sekä raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Cofle on henkilöautojen ja raskaan kaluston ohjausvaijereiden maailmanluokan valmistaja. Yritys on itse suunnitellut omat toimitilansa lyhyisiinkin tuotantoajoihin sopiviksi. Cofle pystyy toteuttamaan minimissään jopa 500 kappaleen tuote-erän.

Lisäksi varastostamme löytyvät jarruvaijerit myös peräkärryihin, yleismalliset säätövetimet sekä vaijereita metritavarana.