Jarrunosat


Jarrupalat ja nauhat

Beral-jarrupalat on kehitetty yhdessä maailman johtavien jarru- ja autovalmistajien kanssa vastaamaan ensiasennusjarruille asetettuja laatuvaatimuksia. Beral yhdistää erinomaisen jarrutustehon, luotettavuuden ja kestävyyden - ominaisuudet, joita laadukkailta jarrupaloilta vaaditaan. Beral -jarrupalojen korkealuokkaiset ominaisuudet tuovat tärkeitä kustannussäästöjä ja samalla parantavat jarrujärjestelmän toimivuutta, takaavat parhaan mahdollisen jarrutustehon sekä pidentävät jarrupalojen ja -levyjen kestoikää luotettavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Varastostamme löytyy myös Ferodo-jarrun osat.


Paineilmajarrun osat

Koivunen Oy:n Knorr-valikoima sisältää Knorr-Bremsen laajasta valikoimasta kaikki tärkeimmät tuotteet koskien ajoneuvojen huoltoja ja korjauksia sekä valmistusta Suomessa ja lähialueilla. Knorr-Bremse tunnetaan maailmanlaajuisesti johtavana raskaankaluston jarru- ja ohjausjärjestelmien toimittajana, joka toimii innovatiivisenä elektronisten- ja paineilmatoimisten jarrujen kehittäjänä ja valmistajana. Knorr-Bremse toimittaa jarrujärjestelmiä ja niiden osia käytännöllisesti katsoen kaikille johtaville ajoneuvovalmistajille maailmassa, paineilmantuotosta aina pyöräjarruun asti. Knorr-Bremsen valikoimista löytyvät täydellisten paineilmajarrujärjestelmien lisäksi pitkälti testatut ja käytäntöön sovelletut sähköisesti ohjatut jarrujärjestelmät (EBS) ja monipuolisiin käyttötarkoituksiin sopivat muut ohjausjärjestelmät, mukaan lukien ilmajousitus- ja ajonvakautusjärjestelmät (ESP).


Paineilmajarru -luettelo

Paineilmajarrujärjestelmän osat

Wabco tunnetaan maailman johtavana hyötyajoneuvojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavien teknologiaratkaisujen ja ohjausjärjestelmien kehittäjänä. Wabco perustettiin yli 140 vuotta sitten, ja yhä edelleen se on oman alansa edelläkävijä ja uranuurtaja, joka toimittaa jarrujärjestelmiä sekä ajonvakaus- ja automaattivaihteistojärjestelmiä maailman johtaville kuorma-autojen, bussien ja perävaunujen valmistajille.

Koivunen Oy:n varastovalikoima sisältää kaikki tärkeimmät Wabco-tuotteet koskien ajoneuvojen huoltoja ja korjauksia Suomessa ja lähialueilla. Varastovalikoimaa täydennetään lisäksi joustavilla pikatoimituksilla Wabcon Saksan varastolta.


Paineilmajarrusylinterit

Arfesan paineilmajarrusylinterit ja paineilmajarruventtiilit ovat maailmanmerkkejä raskaan kaluston ajoneuvoteollisuudelle niin ensiasennuksessa, lisävarustelussa sekä tietenkin jälkihoidossa.

Arfesan tehdas on saanut ISO 9001 laatusertifikaatin ja sen vuosittainen valmistuskapasiteetti on
yli 2 000 000 kpl erilaista ilmajarrusylinteriä. Tämä takaa katkeamattoman toimituskyvyn erilaisiin käyttökohteisiin ympäri maailmaa.