Kappaletavaranosturit

Ohjelmaamme kuuluvat italialaiset PM- ja Maxilift-kappaletavaranosturit sekä niiden varaosat. Mallivalikoima kattaa monia eri vaihtoehtoja pakettiautoihin, kevyempiin kuorma-autoihin sekä raskaisiin ajoneuvoihin. Nosturit soveltuvat myös venekäyttöön.


PM-Kappaletavaranosturit

Italialaisen PM Group SpA:n valmistamat PM-kappaletavaranosturit ja niiden varaosat

PM-kappaletavaranosturit tulivat Koivunen Oy:n tuoteohjelmaan kahden vuoden esityön jälkeen vuonna 2000. Tuotevalikoima sisältää yli 60 eri mallia, joista on useita versioita eri käyttötarkoitusten mukaan, 2 tonnimetristä 210 tonnimetriin, ja valikoima tulee vielä laajenemaan. Hydraulisia puominjatkeita on valittavana mallista riippuen 1-9, jolloin hydraulinen ulottuvuus on vaakatasossa parhaimmillaan yli 26 metriä. Jibi-puomilla varustettuna saavutetaan tarvittaessa yli 45 metrin ulottuvuus.

PM-nosturit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, ja varusteluetteloon kuuluvat mm. vinssit, manuaaliset jatkeet, Jibi-puomit, radio/kauko-ohjaimet, lisätukijalat ja hydrauliikkapumput. PM-nosturit on suunniteltu DIN 15018-standardin, mukaisesti ja ne täyttävät luonnollisesti CE-konedirektiivin sekä viimeisimmän EN 12999-standardin vaatimukset.

PM Group SpA:lla on nosturien valmistuksesta yli 50 vuoden kokemus, ja tuotteiden korkea laatu on aina ollut tärkeä tekijä PM:n pyrkiessä asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Tuotteiden ja tuotannon laadusta vastaa osaltaan PM Group SpA:n laatujärjestelmä. Italiassa PM-nosturit ovat saavuttaneet markkinajohtajan aseman, ja 70% tuotannosta viedään maailmanlaajuisesti yli 100 maahan.


PM-nostureiden esittelyvideot


PM 18 SP


PM 28.5 SP


PM 100 SP


PM 150 SP


PM 210 SP


Maxilift-kappaletavaranosturit

Maxilift-kappaletavaranosturit ovat italialaisen Next Hydraulics S.R.L:n valmistamia. Maxilift on korkealuokkainen vaihtoehto pakettiauton tai kevyen kuorma-auton nostimeksi. Mallistosta löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja täysin manuaalisesta puolen tonnimetrin versiosta täysin hydrauliseen viiden tonnimetrin versioon. Nosturit ovat varustettu yhdellä nostosylinterillä, ja jatkeita on valittavissa mallista riippuen yhdestä viiteen. Nosturi on mahdollista tilata ilman jalustaa tai jalustalla johon on valittavissa mekaanisia ja hydraulisia tukijalkoja tarpeen mukaan. Nostureihin on saatavana laaja valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten mekaaniset jatkeet, kauko-ohjaimet, vinssit ja merikäsittely.

Next Hydraulics S.R.L on vuonna 1989 perustettu yritys, joka omaa vankan kokemuksen nostureiden ja muiden hydraulisten laitteiden valmistuksesta. Tuotteiden ja tuotannon laadusta vastaa osaltaan sertifoitu EN ISO 9001 -laatujärjestelmä.


Vaihtonosturit

Koivunen Oy:n valikoimaan kuuluvat myös käytetyt kappaletavaranosturit. Tutustu tämän hetken vaihtonostureihin täältä.