Korinosat


Lasinnostimet

Italialainen ALGO S.p.A. on erikoistunut lasinnostimien valmistukseen jo vuodesta 1978. Yritys toimittaa valmistamiaan laadukkaita ja edullisia lasinnostimia jälkimarkkinoiden lisäksi myös autovalmistajille ensiasennukseen. ALGO:n tuotteet ovat alkuperäistuotteita vastaavia.


Merkkikohtaiset peilit

Alkar on saavuttanut 30 vuoden aikana johtoaseman taustapeilien ja valaisimien valmistajana sekä jakelijana. Alkarin laaja tuotetuntemus on avaintekijä yhdessä jatkuvan analysoinnin ja tuotekehittelyn kanssa yli 50 maassa. Tämä takaa tasaisen laadun sekä laajan valikoiman.

TYC:n taustapeilit ovat täydellisiä varaosapeilejä, jotka eivät poikkea alkuperäisistä. Laadun suhteen ei tehdä kompromisseja, täten taataan kaikille peileille täydellinen sopivuus. Peilit on sertifioitu E-säännöksien mukaan. TYC:n tuotelinja tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman sekä eurooppalaisiin että japanilaisiin autoihin.
TYC:n valikoimaan kuuluvat myös valaisimet ja jäähdyttimien tuuletinmoottorit.


Pelti- ja muoviosat

Tarjoamme laadukkaat tanskalaiset Klokkerholmin pelti- ja muoviosat. Valikoima sisältää lokasuojan reunakaaria, kynnyspeltejä, ovipeltejä, kotelopalkkeja, lattiapeltejä, etu- ja takapeltejä. Myös kokonaisia osia, kuten ovia, etu- ja takalokasuojia, konepeltejä ja luukkuja. Lisäksi löytyy polttoainetankkeja, öljypohjia, puskureita, maskeja, jousilautasia ja jarrukilpiä.


Pohjapanssarit

KOy Sheriff-pohjapanssari suojaa moottorin mekaaniset osat ja sähköjohdot tehokkaasti iskuilta, pölyltä ja kuralta. Pohjapanssarissa olevat törmäyssuojat estävät kiinnityspulttien vahingoittumisen. Pohjapanssari asennetaan auton rungossa oleviin valmiisiin reikiin ilman porausta. Pohjapanssarin pinnan pulverimaalaus ennaltaehkäisee ruostumista. Myös kiinnityspultit on ruostesuojattu. Kumiholkit estävät pohjapanssarin kosketuksen alustaan sekä mahdollisen resonoinnin. Pohjapanssarissa on valmiina huoltoreikä öljytulpalle sekä suodattimelle.


Tuulilasit, sivu- ja takalasit

Ohjelmastamme löytyvät ranskalaiset Saint-Gobain –tuulilasit ja muut autolasit. Saint-Gobain on maailmanlaajuisesti tunnettu autolasien valmistaja ja toimii myös ensiasennuslasien toimittajana autonvalmistajille. Valikoimamme kattaa noin 98 % Suomen teillä liikkuvien autojen laseista.


Vetokoukut

Tarjoamamme Steinhof ja Monoflex Westfalia -vetokoukut sopivat lähes kaikkiin automerkkeihin. Vetokoukut on testattu sekä hyväksytty direktiivin 94/20/EC mukaan. Steinhof, Monoflex/Westfalia -vetolaitteet vetävät turvallisesti ja tasaisen varmasti kaiken pyörillä kulkevan vedettävän. Vetokoukkujen pinta on sähkökäsitelty ja jauhemaalattu sekä irroitettavien koukkujen lukituspesät sinkitty. Tämä korroosiolta suojaava käsittely takaa vetokoukuille erittäin pitkän käyttöiän.


Vetokoukkujen sähkösarjat

Valikoimastamme löytyvät myös Steinhof ja Monoflex Westfalia -automerkkikohtaiset vetokoukkujen sähkösarjat. Nykyautojen tekniikka on yhä monimutkaisempaa, mikä tarkoittaa sitä, että vetokoukun asennuksessa tarvitaan kullekin autolle myös oma räätälöity sähkösarjansa. Tämä varmistaa, ettei auton sähköjärjestelmä ylikuormitu, eikä siten aiheuta ongelmia.