Lavarakenneosat


Lavarakenneosat

Suomalaiset Finnegrip-tuotteet valmistaa säkyläläinen Finnegrip Oy. Tuoteperhe sisältää mm. laajan valikoiman laitatolppia niin kiinteästi asennettuihin kuin vaihtolavoihinkin. Laitatolppia on saatavilla useita eri pituuksia teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuina. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset saranat, lukitsimet, lokasuojan kannakkeet, valopalkit, puskurit ja sidontalaitteet oheistarvikkeineen. Viimeisintä uutta tuotekehityksessä edustaa mm. alumiininen lokasuojan kannake, joka tyylikkään ulkonäkönsä ja keveytensä ansiosta on jo ehtinyt herättää kiinnostusta alan teollisuuden keskuudessa. Avattavat alumiiniset sivulaidat toimitetaan asiakkaan mittojen mukaan valmistettuina ja nopealla toimitusajalla.

Valikoimassamme ovat myös Takler-lavarakenneosat.


Lokasuojat

Monipuolinen valikoima laadukkaita italialaisia Domer-lokasuojia raskaisiin ajoneuvoihin. Ohjelmassa myös 91/226/EEC-hyväksytyt antispray-roiskeläpät.


Työkalulaatikot

Italialaisen Bawer:n tuotevalikoimaan kuuluvat hyötyajoneuvojen työkalu-, varasto-, palettilaatikot, vesisäiliöt, takapuskurit sekä niiden varaosat ja lisävarusteet. Bawer-tuotteet ovat saavuttaneet niin päällirakenne- ja perävaunuteollisuuden kuin kuljetusammattilaistenkin suosion harkitun suunnittelun ja korkean laatunsa ansiosta. Tuotanto tapahtuu moderneilla, automatisoiduilla tuotantolinjoilla UNI EN ISO 15614 -standardin mukaisella TIG-hitsausmenetelmällä. Materiaaleina käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja, kuten AISI 304/X5CrNi18 ruostumaton teräs. Varasto-ohjelmaamme kuuluvien V30- ja V36-sarjojen lisäksi toimitamme myös työkalulaatikoita asiakkaiden erikoistoiveiden mukaisilla mitoilla ja varusteilla.


Vetolaitteet

Kotimaiset TAV-vetokytkimet, vetopalkit ja oheisvarusteet ovat korkealaatuisista raaka-aineista Suomessa valmistettuja laatutuotteita. Osat valmistaa Componenta, Rautaruukki, Fiskars ja Beredsen-Pimatec. Koneistukset ja kokoonpano tapahtuu M. Korte Oy:ssä Ylöjärvellä. Tuotevalikoimasta löytyy vetokytkin niin täysperävaunun kuin dollynkin vetoon. Kytkimet toimitetaan joko käsikäyttöisinä tai tehdasasenteisella TAV-servolla varustettuna. Lisävarusteena on saatavana lukituksen merkkivalo ohjaamoon. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat vetopalkit, sivulevyt ja alleajosuojat taakse. TAV-vetolaitteet ovat saavuttaneet luotettavuutensa ja ylivoimaisen kulutuskestävyytensä ansiosta tyytyväisen ja jatkuvasti kasvavan käyttäjäkunnan maassamme.