Moottorinosat

Maan laajin valikoima moottorinosia, joista löytyy tarvittavat osat sylinteriryhmän, sylinterikannen, venttiilikoneiston ja jakopään korjauksiin. Lähes kaikki moottorinosamme ovat ensiasennuslaatua.


Hihnojen kiristin- ja ohjainrullat

Ohjelmassamme on laaja valikoima kiristin- ja ohjainrullia sekä kiristimien vaimentimia ajoneuvohihnoille. Myös vaihtovirtalatureiden vapaakytkimet, jotka estävät tehokkaasti moniurahihnan värähtelyn auton moottorissa kuuluvat varasto-ohjelmaamme. Edellä mainitun osan avulla saadaan moniurahihnat kestämään pidempään.

Tuotteet tulevat tunnetuilta alkuperäisvalmistajilta INA sekä SKF, joiden laatuun autonvalmistajatkin luottavat.

Ajoneuvohihnoja vaihdettaessa rullat, joiden kautta hihna kulkee, on syytä tarkastaa ja tarpeen tullen vaihtaa. Näin saadaan ajoneuvon hihnojen ikää pidennettyä, sekä vältytään kalliilta ja ikäviltä uusintakorjauksilta.


Laakerit

Myös moottorin laakeritoimittajissa luotamme alan johtaviin valmistajiin.

Glyco-tuotteet ovat vuosikymmenten aikana saavuttaneet maineen innovatiivisena tuotekehittelijänä, esimerkkinä mm. sputter-laakerit.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Kolbenschmidt- ja Mahle-moottorin laakerit sekä NPR-laakerit lähinnä japanilaisiin moottoreihin.


Sylinteriryhmät

Valikoimamme kattaa maailman johtavien valmistajien männät, männänrengassarjat, sylinteriputket ja sylinteriputkisarjat.

Mahle-tuotteet ovat jo käsite alan ihmisten keskuudessa. Mahlelta löytyvät moottorin osat henkilö-, paketti-, ja raskaankaluston autoihin.

Kolbenschmidt on toinen suuri saksalainen alan valmistaja, joka toimittaa vastaavia laatutuotteita.

Federal Mogul toimittaa Nural-tuotemerkillä laajan valikoiman mäntiä ja sylinteriputkisarjoja ja Goetze-tuotemerkillä sylinteriputkia ja männänrengassarjoja.

NPR-tuotteet täydentävät männärengasvalikoimaamme lähinnä japanilaisiin autoihin.


Sylinterikannen osat

Ohjelmassamme olevat sylinterikannet ja nokka-akselisarjat ovat AMC:n laatutuotteita. Myös osa venttiilinnostimista ja sylinterikannen pulteista tulee AMC:lta.

Lisäksi INA, AE, Kolbenschmidt ja Ajusa toimittavat meille laajan valikoiman nokka-akseleita, venttiilinnostimia ja keinuvipuja.

Sylinterikannen pultit ja pulttisarjat tulevat pääosin Victor Reinz:lta ja Elring:lta.


Tiivisteet

Valtaosa toimittamistamme tiivisteistä ja tiivistesarjoista tulee alan johtavilta valmistajilta Victor Reinz:lta ja Elring:lta, jotka molemmat ovat ensiasennustoimittajia suurimmille autonvalmistajille.

Lisäksi myyntiohjelmaamme kuuluvat Payen- ja Ajusa-tiivisteet ja -tiivistesarjat.


Venttiilit ja ohjaimet

Nykyisissä moottoreissa venttiilit joutuvat toimimaan äärimmäisen kovissa lämpötiloissa, imuventtiilit jopa 550C˚ ja pakoventtiilit 1000C˚ lämpötiloissa, joten materiaaleilta vaaditaan todella korkeaa laatua, ja sitä tarjoavat TRW -venttiilit. Valikoimaamme täydentävät Intervalves- ja AE-venttiilit sekä Metelli-venttiilin ohjaimet.