Pakoputkistot


Pakoputkistot ja katalysaattorit

Bosal Benelux NV perustettiin 1968 ja sen pääkonttori sijaitsee Belgian Lummenissa. Bosal on sen jälkeen kasvanut ja on tänä päivänä yksi maailman johtavia alkuperäis- sekä jälkimarkkinavalmistajia pakoputkissa ja katalysaattoreissa. Bosalin valikoimasta löytyy pakoputket sekä katalysaattorit niin henkilöautoihin kuin raskaisiin ajoneuvoihinkin.


Sport-vaimentimet

Simons Sportsystem on urheilullinen vaihtoehto perinteisille pakokaasujärjestelmille. Simons-pakoputkistot ovat laadukkaita, suorituskykyisiä ja urheilullisia niin muotoilultaan kuin ääneltäänkin. Autonvalmistajat käyttävät yleensä vakiopakoputkia, joiden äänessä ei ole luonnetta eikä tunnelmaa. Simons Sportsystem -pakoputket on tarkoitettu autoilijoille, jotka vaativat autoiltaan hieman enemmän. Simons-pakoputki tuo esiin moottorin piilevät voimavarat: autosi on sekä suorituskykyisempi että näyttää ja kuulostaa paremmalta.


Yleisvaimentimet ja katalysaattorit

Robottitekniikalla valmistetut Mufflex- yleisvaimentimet ja putket. 100 % laaduntarkkailu materiaalista lähtien. Mufflex on tehty kestämään nimenomaan Suomen ankarissa olosuhteissa.


Yleisvaimentimet ja putkenpäät

Kaikki tuotteet on valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai käsitelty lämmönkestomaalilla.
EU-lainsäädännön mukaan vuonna 1999 sekä sen jälkeen valmistettuihin autoihin saa asentaa tieliikennekäyttöön ainoastaan E-hyväksyttyjä äänenvaimentimia.