Pakoputkistot

Dinex A/S valmistaa pakoputkistoja, katalysaattoreita ja partikkelisuodattimia. Dinex on johtava hyötyajoneuvojen pakokaasujärjestelmien valmistaja Euroopan jälkimarkkinoille. Yli 6000 tuotteen valikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat osat ahtimelta poistoputkeen lähes kaikkiin Suomessa yleisesti esiintyviin kuorma- ja linja-autoihin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat yleismalliset putket, äänenvaimentimet, katalysaattorit, partikkelisuodattimet, pystyputkistot ja taipuisat putket sekä niiden varusteet.

Äänenvaimentimet valmistetaan Dinexin erityisesti tähän tarkoitukseen kehittämällä valmistusmenetelmällä. Näin saavutetaan tiivis painevahteluita kestävä rakenne ilman ulkopuolisia hitsaussaumoja. Materiaalina käytetään B500A Aluzink-laatua, jonka koostumuksesta 55% on alumiinia, 43% sinkkiä ja 2% piitä. Tällä erinomaisesti kuumuutta ja korroosiota kestävällä materiaalilla on kuusinkertainen kestoikä tavalliseen galvanoituun peltiin verrattuna.

Dinex-pakoputket ja -vaimentimet suunnitellaan tarkoin vastaamaan autonvalmistajien käyttämiä osia, mitoituksen, melutason, päästöjen ja vastapaineen osalta. Dinex edustaa vähintään autonvalmistajan tuottamaa osaa vastaavaa laatutasoa ja on näin ollen hankintahintansa sekä kestoikänsä ansiosta järkevä valinta.