Polttoaine- ja jäähdytinjärjestelmät

Jäähdyttimet

Nissens on sitoutunut valmistamaan ajoneuvoihin maailman laadukkaimpia jäähdytysjärjestelmiä. Vuodesta 1921 alkaen Nissens on aina pyrkinyt toimittamaan asiakkailleen parasta mahdollista laatua yhdistämällä vankan ammattitaidon, laadukkaat raaka-aineet ja rautaisen tahto haastaa teollisuudessa vallitsevat perinteiset valmistustavat. Nissens valmistaa yli 10 000 erilaista erikoiskomponenttia, ja voidaankin todeta, että sillä on laajin ja kattavin tuotevalikoima autoalan jälkimarkkinoille koskien erilaisia jäähdytysjärjestelmiä. Nissens on myös suurimpien autovalmistajien ja kilpatallien arvostettu ensiasennustoimittaja, mikä tekee siitä selvästi myös jälkimarkkinoiden asiantuntijan. Nissens valvoo tuotteidensa laatua yrityksensä tiloissa sijaitsevassa testauskeskuksessa, ja näiden testien ansiosta varmistetaan, että Nissens-tuotteet ovat aina erittäin korkealaatuisia.


Suodattimet

Fleetguard kuuluu maailman suurimman suodatinvalmistajan Cummins Filtrationin tuotemerkkeihin ja se on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä. Valikoima kattaa lähes kaikki maailmassa liikkuvat dieselmoottorilla varustetut ajoneuvot ja paikallismoottorit käyttötarkoituksesta riippumatta. Tarjonta kattaa kuorma- ja linja-autojen suodattimien lisäksi niin maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneiden kuin muidenkin erilaisten teollisuusmoottoreiden suodattimet. Fleetguard täydentää kevyen ja raskaan kaluston varaosien tukkurina tunnetun Koivunen Oy:n laajaa suodatintarjontaa merkittävästi erityisesti työkonepuolella. Cummins Filtration on osa maailmanlaajuista Cummins Inc. -yritystä, jonka toimialana on erilaisten diesel- ja kaasumoottoreiden sekä turbojen ja polttoainejärjestelmien valmistus maantie-, maatalous-, maanrakennus-, kaivos-, puolustus-, merenkulku- ja rautatiekäyttöön

Hengst toimittaa vapaille varaosamarkkinoille täydellisen valikoiman kaikkiin vakiomallisiin moottorityyppeihin tarkoitettuja öljy-, polttoaine-, ilma- ja raitisilmasuodattimia. Moottorityypit alkavat pienimmästä henkilöauton moottorista, päätyen raskaan kaluston kuorma-autojen ja laivojen moottoreihin sekä paikallismoottoreihin. Tarjoamme varaosakaupan asiakkaille täydellisen suodatinvalikoiman, joka kattaa 95% henkilöautojen, kuorma-autojen sekä maatalous- ja työkoneiden tärkeimmistä malleista. Ensiasennusosiksi kehitetyt suodattimet on sisällytetty sellaisenaan jälkimarkkinoiden ohjelmaan.


Bosch-tuotteet