Voimansiirto


Kytkinvaijerit

Italialainen Cofle perustettiin 1964. Yritys valmistaa yli 5000 erilaista vaijeria henkilöautoihin sekä raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Cofle on henkilöautojen ja raskaan kaluston ohjausvaijereiden maailmanluokan valmistaja. Yritys on itse suunnitellut omat toimitilansa lyhyisiinkin tuotantoajoihin sopiviksi. Cofle pystyy toteuttamaan minimissään jopa 500 kappaleen tuote-erän.


Vetonivelet ja -akselit

Tarjoamme K27-vetonivelet kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin. Nämä nivelet valmistetaan erityisen huolellisesti vastaamaan mittatarkasti auton alkuperäisiä niveliä, mutta kuitenkin edullisempaan hintaan.

Spidan on alkuperäisvalmistajana tunnetun GKN Drivelinen tuotemerkki, jolla on pitkä historia Suomen varaosamarkkinoilla.

GKN Driveline on maailman johtava autojen voimansiirtokomponenttien suunnittelija ja valmistaja. Yrityksen palveluksessa on 22 000 henkilöä 22 maassa, ja sen suunnittelutyöhön sekä laatuun luottavat useat ajoneuvovalmistajat.


Kytkinosat

Ohjelmastamme löytyvät laadukkaat LUK-tuotteet eurooppalaisiin autoihin. LUK on toimittanut jo vuosia komponentteja kaikille eurooppalaisille autotehtaille kehittäen samalla uusia ratkaisuja, kuten kaksimassavauhtipyörät (DMF), itsesäätyvät kytkimet (SAC) sekä kaksoiskytkinvaihteistot (DSG).

Valikoimaamme täydentävät japanilaisten ja korealaisten autojen osalta Exedy ja Aisin. Aisin toimittaa lähes kaikki Toyotan alkuperäiset kytkimet, mutta on myös yksi suurimmista toimittajista muille japanilaisille ja korealaisille valmistajille. Exedyn valikoimasta löytyvät myös kytkinosat kilpakäyttöön.