Raskaskalusto

Raskaan kaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa Sinua palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima.

Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Nopeat toimitukset ovat yksi Koivusen monista myyntivalteista. Tästä hyvänä esimerkkinä käy PM -kappaletavaranosturit, joiden suuriakin malleja, jopa 100 Tm nostureita toimitetaan heti varastosta.

Koivunen Oy:n tytäryhtiö Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa. Yritys tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla, sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun.

Katso käytetyt koneemme ja nosturimme täältä.

Tuotteita jälleenmyyvät MECA Truck -ketju, Lahden, Loimaan, Oulun ja Seinäjoen aluevarastot sekä hyvin varustetut raskaankaluston varaosaliikkeet ja korjaamot kautta maan.

Raskaan kaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa Sinua palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima.PM-nostureiden huoltoverkosto

Alta löydät PM-nostureiden huoltoverkoston yhteystietoineen