Varaosat

Varasto-ohjelmastamme löytyy laaja yli 80 000 tuotteen valikoima henkilö- ja pakettiautojen varaosia. Tarjontamme on suunniteltu suomalaisen autokannan ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Edustamiemme valmistajien tuotteet ovat laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkiosia. Lisäksi valikoimastamme löytyy edullinen vaihtoehto vanhempaan kalustoon, joka täyttää tuotteille asetetut laatuvaatimukset ja on takuulla luotettavaa laatua.


Akut

Valikoimastamme löydät laadukkaat sekä tunnetut Exide- ja Bosch-akut. Tarjontamme kattaa kaikki akut aina henkilö- ja kuorma-autoista vapaa-ajan sekä pienkoneakkuihin.

↑ Takaisin ylös


Alustan osat

Tuotteemme ovat laadukkaita, ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja toimijoita alallaan.

Iskunvaimentimet
Valikoimastamme löydät laadukkaat KYB- ja Bilstein-iskunvaimentimet. Näihin merkkeihin luottavat myös lukuisat autovalmistajat. KYB on yksi maailman johtavista iskunvaimentimien toimittajista, ja maailmanlaajuisesti joka neljännessä uudessa autossa onkin KYB-iskunvaimentimet ensiasennuksena.
Myös Bilstein-iskunvaimentimet tunnetaan korkeasta laadusta sekä laajasta valikoimasta.

Jousipallot Citroeniin
Citroenin jousipallot ovat tehdasuusia ja asennusvalmiita. Jousipallon mukana tulee tarvittava tiiviste. Toimittajallamme, jousipallovalmistaja Hydra Partsilla on ISO9001 -laatusertifikaatti.

Kierrejouset ja madallussarjat
Laadukkaat KYB K-Flex -kierrejouset on valmistettu kylmäkäämitys- tai kuumakäämitysmenetelmällä riippuen jousen tyypistä KYB:n omassa tehtaassa viimeisintä valmistusteknologiaa hyödyntäen. KYB-kierrejousilla on 4 vuoden takuu, kun jouset vaihdetaan pareittain. KYB K-Flex -kierrejouset on valmistettu korkealaatuisesta kromi-vanadium- tai kromi-piiteräksestä. Kierrejousi kuulapuhalletaan pitkän käyttöiän takaamiseksi. Jousi fosfatoidaan ennen epoksilla päällystämistä, mikä takaa parhaan mahdollisen korroosioneston. KYB tarjoaa henkilöautojen alustoihin yhden laajimmista jälkimarkkinoille mukautetuista kierrejousiohjelmista.

Lesjöfors on tunnettu ruotsalainen jousivalmistaja. Lesjöfors-kierrejouset valmistetaan huippulaadukkaasta jousiteräksestä kylmäkäämitysmenetelmällä, tietokoneohjatuilla koneilla. Kaikki jouset kuulapuhalletaan ja testataan. Lopuksi jouset suojataan korroosiolta pulverimaalauksella. Lesjöfors Automotiven tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaan. Lesjöforsin valmistamat madallusjousisarjat ovat TÜV-hyväksyttyjä.

Saksalainen ThyssenKrupp Bilstein GmbH valmistaa laadukkaita Bilstein-kierrejousia.

Kumi-metallihelat
Ohjelmassamme on laaja ja monipuolinen valikoima alustan, jousituksen ja ohjauksen korjausosia.

Saksalainen Lemförder on yksi maailman suurimpia alustan- ja ohjauksen osien valmistajia autoteollisuudelle. Mm. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo ja Volkswagen, sekä monet muut suuret merkit luottavat Lemförder-tuotteisiin ensiasennuksessa.

Febi on yksi maailman suurimpia autovaraosien sekä tarvikkeiden toimittajia. Yritys on tunnettu jo yli 160 vuoden ajalta laadukkuudesta, palvelusta, luotettavuudesta ja tuotekehityksestä.

Lehtijouset
Tarjoamamme laadukkaat lehtijouset toimitetaan heloineen. Toimittajanamme ovat laajasti tunnetut ja luotetut valmistajat, ruotsalainen Lesjöfors ja saksalainen Bilstein. Lehtijousien U-pultit valmistaa Lesjöfors.

Ohjausvaihteet ja ohjaustehostimen pumput
ERA Beneluxin toimittamien tehdaskunnostettujen ohjausvaihteiden ja ohjaustehostimen pumppujen takuu on 2 vuotta. Tuotteet kunnostetaan käyttämällä alkuperäisiä osia. Nämä laadukkaasti uusitut tuotteet testataan ja ne täyttävät OE-vaatimukset.

Elstock on osa Borg Automotive -konsernia, joka on yksi suurimmista eurooppalaisista valmistajista. Elstock-tuotemerkki on autoalan arvostettu markkinajohtaja ja tunnettu jälkimarkkinoilla ympäri Eurooppaa.

Ohjauksen osat
Saksalainen Lemförder on yksi maailman suurimpia alustan- ja ohjauksen osien valmistajia autoteollisuudelle. Mm. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo ja Volkswagen, sekä monet muut suuret merkit luottavat Lemförder-tuotteisiin ensiasennuksessa. Turvallisuus ennen kaikkea.

CTR on johtava ohjauksen ja alustan osien OE-valmistaja, joka toimittaa teknisesti huippulaatuisia osia paitsi korealaisiin autoihin, kuten Hyundai, Kia, Daewoo ja Ssangyong, myös muihin automerkkeihin, kuten Ford, Chrysler, BMW ja Audi.

Moog on kehittänyt uuden Hybrid Core -tekniikan nivelille. Siinä yhdistyvät hiilikuituvahvistettu kuulakehä ja induktiolämpökäsitelty kuulatappi. Tämä patentoitu tekniikka on ainutlaatuinen alallaan.

K27-ohjauksen osat ovat laadukkaita tuotteita järkevään hintaan.

Pyöränlaakerisarjat ja yleislaakerit sekä laakeriyksiköt
Saksalainen FAG kuuluu maailman suurimpiin vierintälaakerivalmistajiin ja on merkittävä laakeritoimittaja autoteollisuudelle. FAG on vuodesta 1883 alkaen innovatiivisella kehitystyöllään luonut jatkuvasti uusia standardeja tarkkuuslaakereiden asiantuntijana. FAG-pyöränlaakerisarjat sisältävät kaikki asennuksessa tarvittavat osat aina rasvoja myöten.

NTN-SNR on kehittänyt ja valmistanut laakereita jo yli sadan vuoden ajan. NTN-SNR Europe on osa NTN Corporation ryhmää, joka on maailman kolmanneksi suurin laakerivalmistaja.

K27-laakerilinja on monipuolinen ja järkevän hintainen.

Suojakumit
Spidan on OE-toimittaja GKN Drivelinen tuotemerkki. GKN Driveline on maailman johtava autojen voimansiirtokomponenttien suunnittelija ja valmistaja. Sen suunnittelutyöhön sekä laatuun luottavat monet ajoneuvovalmistajat. Spidan-vetoakselin suojakumisarjat sisältävät myös siteet ja rasvan sekä mahdollisia asennusosia.

Varastossamme olevat Spidanin ja Daicon tuotteet ovat perinteisiä kumisia suojakumeja tai Thermoplast- kierrätysmuovista valmistettuja autoteollisuuden suosimia suojakumeja. Molempien pakkaskestävyys on erittäin hyvä.

Daico-vetoakselin suojakumisarjat sisältävät myös siteet ja rasvan sekä mahdollisia asennusosia. Daico -hammastangon suojakumisarjat sisältävät myös siteet. Daico-iskunvaimentimen suojakumit ja pohjaanlyöntikumit ovat joko yksittäispakattuja tai koko akselille tarkoitettuja yhteissarjoja.

KYB-iskunvaimentimen suojakumi-/pohjaanlyöntikumisarjat ovat koko akselille tarkoitettuja sarjoja.

Ohjelmastamme löytyvät myös erikseen suojakumisiteet sekä perinteisille suojakumeille että Thermoplast-suojakumeille.

Yleismalliset ja venyvät suojakumit kuuluvat myös varasto-ohjelmaamme.

↑ Takaisin ylös


Jarrunosat

Varasto-ohjelmassamme on laaja kirjo laadukkaita jarrunosia monilta tunnetuilta alan valmistajilta. Lisäksi ohjelmassamme on Koivunen Oy:n oma kattava K27-jarrunosalinja.

Pierburg:n tarina ajoneuvokomponenttien valmistajana alkoi jo 1930-luvulla. Varastostamme löytyy täydellinen linja Pierburg-alipainepumppuja.
K27-jarruosalinja tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman jarrukenkiä sekä -rumpuja.

Jarruletkut
CEF–jarruletkut on yksi Manifattura Gomma Finnordin alkuperäisistä tuotantoaloista, ja se on vaikuttanut merkittävästi yrityksen teknologiseen ja kaupalliseen menestykseen. Teknologian parantamiseen tähtäävistä visioista on tullut erottamaton osa CEF:n luontaista, hyvää tuottavuutta tavoittelevaa mentaliteettia. Euroopan johtavana tavarantoimittajana CEF pystyy yhdessä asiakkaiden kanssa suunnittelemaan ja valmistamaan prototyyppejä erittäin nopeasti. Noin 2500 tuotteen valikoimallaan ja yli 90% kattavuudellaan CEF on autoalan jälkimarkkinoiden kiistaton johtaja. Varastostamme löytyvät myös Miyaco-jarruletkut.

Jarrulevyt
Yli viiden vuosikymmenen ajan saksalainen Otto Zimmermann GmbH on kehittänyt, tuottanut ja markkinoinut korkealuokkaisia moottoriajoneuvojen osia autonvalmistajille ja varaosamarkkinoille. Tuotanto-ohjelmaan kuuluu tällä hetkellä yli 1000 erilaista jarrunosaa.

Saksalainen Ate on automaailmassa käsite, joka tunnetaan pitkien perinteiden lisäksi huipputeknologiastaan jarrujen kehittämiseksi yhä turvallisemmiksi. Mm. seuraavat autovalmistajat käyttävät Aten valmistamia osia ensiasennuksessa: BMW, DaimlerChrysler, Fiat, General Motors, Honda, PSA, Renault, Toyota ja Volkswagen.

Ohjelmastamme löytyvät myös edulliset ja laadukkaat K27-jarrulevyt lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Italiainen Lpr aloitti toimintansa 1952 ensiasennusosien valmistajana. Kattavasta jarrulevyvalikoimasta löytyy kaikki suurimmat automerkit.

Jarrupalat
Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja monessa autossa alkuperäisenä asennetut Ferodon jarrupalat, jotka kattavat suurimman osan Suomen autokannasta. Koivusen ja Ferodon yhteistyö on jatkunut menestyksekkäästi useita vuosikymmeniä.

Omasta K27-jarruosalinjastamme löytyvät jarrupalat, -levyt, -kengät, -rummut sekä jarrusatulat. K27-linja kattaa kaikki suurimmat automerkit ja osat valmistetaan vastaamaan mittatarkasti auton alkuperäisiä varaosia, mutta kuitenkin kilpailukykyisempään hintaan.

Jarrusatulat
Budweg on tanskalaista vihreää laatua. Euroopan uudenaikaisimmassa tehtaassa jarrusatuloiden runkoihin uusitaan kaikki osat. Runko puhdistetaan, ja se saa uuden ruostetta kestävän pinnan. Kovakromatut männät ja liukuholkit sekä kaikki kumiosat ja ilmausruuvit uusitaan. Lopuksi vielä käsijarrun akseli, vipu ja jousi uusitaan ennen jarrusatulan käyttötestausta.Budwegin väri on vihreä, aivan kuten sen ideologiakin.

Jarrusylinterit
Italialaisen Lpr:n kokemus jarruosien valmistuksesta juontaa vuoteen 1952, jolloin tehdas aloitti toimintansa ensiasennusosien valmistajana. Tehtaan menestys jarru- ja kytkimen hydrauliikkaosien valmistajana on perustunut jatkuvaan tuotekehitykseen. Uudet tuoteprototyypit testataan aina autojen lisäksi yrityksen omissa tiloissa toimivissa, korkealuokkaisin laittein varustetuissa koelaboratorioissa.

Muita edustamiamme jarrusylinteritoimittajia ovat Miyaco sekä Rocky.

Jarruvaijerit
Italialainen Cofle perustettiin 1964. Yritys valmistaa yli 5000 erilaista vaijeria henkilöautoihin sekä raskaan kaluston ajoneuvoihin. Cofle on henkilöautojen ja raskaan kaluston ohjausvaijereiden maailmanluokan valmistaja. Yritys on itse suunnitellut omat toimitilansa lyhyisiinkin tuotantoajoihin sopiviksi. Cofle pystyy toteuttamaan minimissään jopa 500 kappaleen tuote-erän.

Lisäksi varastostamme löytyvät jarruvaijerit myös peräkärryihin, yleismalliset säätövetimet sekä vaijereita metritavarana.

↑ Takaisin ylös


Jäähdytinjärjestelmän osat

Ajoneuvo- ja teollisuushihnat
Valikoimassamme ovat laadukkaat Continental- Contitech sekä INA -hihnat. Tuotteet ovat samaa alkuperäislaatua, jota ajoneuvovalmistajatkin käyttävät kokoonpanolinjallaan.

Kauttamme löytyvät niin moniura- ja jakopään hihnat sekä täydelliset jakopään hihnasarjat hihnojen vaihtoa varten. Varastossamme on myös vesipumpullisia hihnasarjoja, joissa kaikki vaihtamiseen suositeltavat osat ovat kätevästi yhdessä paketissa. Ilmastoinnin osat ja lämmityslaitteiden kennot.

Varastostamme löytyvät laadukkaat Nissens- ja Valeo -tuotteet. Valikoimaan kuuluvat mm. ilmastoinnin kompressorit, lauhduttimet ja kuivaimet.

Nissensillä on laaja valikoima lämmityslaitteiden kennoja lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Nissensin lämmityslaitteiden kennot on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka takaavat pitkän kestoiän. Ohjelmassa on myös HD-malleja, eli enemmän lämmitystehoa vastaamaan pohjolan olosuhteita.

Valikoimassamme on myös Valeon ilmastoinnin sekä lämmityslaitteiden osat.

Jäähdyttimet
Nissensin alumiiniset ja kupariset jäähdyttimet on valmistettu parhaista raaka-aineista ja varustettu supertehokkaille jäähdytysrivoilla, jotka takaavat pitkän kestoiän, tehokkaan jäähdytyskapasiteetin ja korkean vastustuskyvyn painetta, ruostumista ja tärinää vastaan.

Kaikki Nissens tuotteet ovat täysin OE-standardia muotoilussa, suorituksessa ja viimeistelyssä.

Termostaatit ja EGR-venttiilit
Termostaatti on tärkeä komponentti tämän päivän moottoreiden toiminnan kannalta. Siksi Wahler on sitoutunut ylläpitämään korkeaa laatua tuotteillaan ja on tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa kehittämässä uusia ratkaisuja moottoreiden oikean toiminnan takaamiseksi. Wahlerilla on laaja valikoima termostaatteja lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Valikoimassa nyt myös EGR-venttiilit, jotka kierrättävät osan pakokaasuista takaisin moottorin palotilaan. Näin saadaan palotilan lämpöä alennettua ja samalla vähennettyä typen oksidien määrää.

Meiltä löytyvät myös Pierburg-termostaatit.

Vesipumput
Vesipumput tulevat tunnetuilta valmistajilta Airtex, Bugatti ja GMB, joiden laatuun ajoneuvovalmistajatkin luottavat. Tuotteet täyttävät autonvalmistajien tarkat vaatimukset ja ovat laadultaan alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia.

Vesipumppuvalikoima kattaa lähes kaikki eurooppalaiset ja aasialaiset ajoneuvot.

↑ Takaisin ylös


Korinosat

Lasinnostimet
Italialainen ALGO S.p.A. on erikoistunut lasinnostimien valmistukseen jo vuodesta 1978. Yritys toimittaa valmistamiaan laadukkaita ja edullisia lasinnostimia jälkimarkkinoiden lisäksi myös autovalmistajille ensiasennukseen. ALGO:n tuotteet ovat alkuperäistuotteita vastaavia.

Merkkikohtaiset peilit
Alkar on saavuttanut 30 vuoden aikana johtoaseman taustapeilien ja valaisimien valmistajana sekä jakelijana. Alkarin laaja tuotetuntemus on avaintekijä yhdessä jatkuvan analysoinnin ja tuotekehittelyn kanssa yli 50 maassa. Tämä takaa tasaisen laadun sekä laajan valikoiman.

TYC:n taustapeilit ovat täydellisiä varaosapeilejä, jotka eivät poikkea alkuperäisistä. Laadun suhteen ei tehdä kompromisseja, täten taataan kaikille peileille täydellinen sopivuus. Peilit on sertifioitu E-säännöksien mukaan. TYC:n tuotelinja tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman sekä eurooppalaisiin että japanilaisiin autoihin. TYC:n valikoimaan kuuluvat myös valaisimet ja jäähdyttimien tuuletinmoottorit.

Pelti- ja muoviosat
Tarjoamme laadukkaat tanskalaiset Klokkerholmin pelti- ja muoviosat. Valikoima sisältää lokasuojan reunakaaria, kynnyspeltejä, ovipeltejä, kotelopalkkeja, lattiapeltejä, etu- ja takapeltejä. Myös kokonaisia osia, kuten ovia, etu- ja takalokasuojia, konepeltejä ja luukkuja. Lisäksi löytyy polttoainetankkeja, öljypohjia, puskureita, maskeja, jousilautasia ja jarrukilpiä.

Pohjapanssarit
KOy Sheriff-pohjapanssari suojaa moottorin mekaaniset osat ja sähköjohdot tehokkaasti iskuilta, pölyltä ja kuralta. Pohjapanssarissa olevat törmäyssuojat estävät kiinnityspulttien vahingoittumisen. Pohjapanssari asennetaan auton rungossa oleviin valmiisiin reikiin ilman porausta. Pohjapanssarin pinnan pulverimaalaus ennaltaehkäisee ruostumista. Myös kiinnityspultit on ruostesuojattu. Kumiholkit estävät pohjapanssarin kosketuksen alustaan sekä mahdollisen resonoinnin. Pohjapanssarissa on valmiina huoltoreikä öljytulpalle sekä suodattimelle.

Tuulilasit, sivu- ja takalasit
Ohjelmastamme löytyvät ranskalaiset Saint-Gobain –tuulilasit ja muut autolasit. Saint-Gobain on maailmanlaajuisesti tunnettu autolasien valmistaja ja toimii myös ensiasennuslasien toimittajana autonvalmistajille. Valikoimamme kattaa noin 98 % Suomen teillä liikkuvien autojen laseista.

Vetokoukut
Tarjoamamme Steinhof ja Monoflex Westfalia -vetokoukut sopivat lähes kaikkiin automerkkeihin. Vetokoukut on testattu sekä hyväksytty direktiivin 94/20/EC mukaan. Steinhof, Monoflex/Westfalia -vetolaitteet vetävät turvallisesti ja tasaisen varmasti kaiken pyörillä kulkevan vedettävän. Vetokoukkujen pinta on sähkökäsitelty ja jauhemaalattu sekä irroitettavien koukkujen lukituspesät sinkitty. Tämä korroosiolta suojaava käsittely takaa vetokoukuille erittäin pitkän käyttöiän.

Valikoimastamme löytyvät myös Steinhof ja Monoflex Westfalia -automerkkikohtaiset vetokoukkujen sähkösarjat. Nykyautojen tekniikka on yhä monimutkaisempaa, mikä tarkoittaa sitä, että vetokoukun asennuksessa tarvitaan kullekin autolle myös oma räätälöity sähkösarjansa. Tämä varmistaa, ettei auton sähköjärjestelmä ylikuormitu, eikä siten aiheuta ongelmia.

↑ Takaisin ylös


Moottorinosat

Maan laajin valikoima moottorinosia, joista löytyy tarvittavat osat sylinteriryhmän, sylinterikannen, venttiilikoneiston ja jakopään korjauksiin. Lähes kaikki moottorinosamme ovat ensiasennuslaatua.

Hihnojen kiristin- ja ohjainrullat
Ohjelmassamme on laaja valikoima kiristin- ja ohjainrullia sekä kiristimien vaimentimia ajoneuvohihnoille. Myös vaihtovirtalatureiden vapaakytkimet, jotka estävät tehokkaasti moniurahihnan värähtelyn auton moottorissa kuuluvat varasto-ohjelmaamme. Edellä mainitun osan avulla saadaan moniurahihnat kestämään pidempään.

Tuotteet tulevat tunnetuilta alkuperäisvalmistajilta INA sekä SKF, joiden laatuun autonvalmistajatkin luottavat.

Ajoneuvohihnoja vaihdettaessa rullat, joiden kautta hihna kulkee, on syytä tarkastaa ja tarpeen tullen vaihtaa. Näin saadaan ajoneuvon hihnojen ikää pidennettyä, sekä vältytään kalliilta ja ikäviltä uusintakorjauksilta.

Laakerit
Myös moottorin laakeritoimittajissa luotamme alan johtaviin valmistajiin.

Glyco-tuotteet ovat vuosikymmenten aikana saavuttaneet maineen innovatiivisena tuotekehittelijänä, esimerkkinä mm. sputter-laakerit.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Kolbenschmidt- ja Mahle-moottorin laakerit sekä NPR-laakerit lähinnä japanilaisiin moottoreihin.

Sylinteriryhmät
Valikoimamme kattaa maailman johtavien valmistajien männät, männänrengassarjat, sylinteriputket ja sylinteriputkisarjat.

Mahle-tuotteet ovat jo käsite alan ihmisten keskuudessa. Mahlelta löytyvät moottorin osat henkilö-, paketti-, ja raskaankaluston autoihin.

Kolbenschmidt on toinen suuri saksalainen alan valmistaja, joka toimittaa vastaavia laatutuotteita.

Federal Mogul toimittaa Nural-tuotemerkillä laajan valikoiman mäntiä ja sylinteriputkisarjoja ja Goetze-tuotemerkillä sylinteriputkia ja männänrengassarjoja.

NPR-tuotteet täydentävät männärengasvalikoimaamme lähinnä japanilaisiin autoihin.

Sylinterikannen osat
Ohjelmassamme olevat sylinterikannet ja nokka-akselisarjat ovat AMC:n laatutuotteita. Myös osa venttiilinnostimista ja sylinterikannen pulteista tulee AMC:lta.

Lisäksi INA, AE, Kolbenschmidt ja Ajusa toimittavat meille laajan valikoiman nokka-akseleita, venttiilinnostimia ja keinuvipuja.

Sylinterikannen pultit ja pulttisarjat tulevat pääosin Victor Reinz:lta ja Elring:lta.

Tiivisteet
Valtaosa toimittamistamme tiivisteistä ja tiivistesarjoista tulee alan johtavilta valmistajilta Victor Reinz:lta ja Elring:lta, jotka molemmat ovat ensiasennustoimittajia suurimmille autonvalmistajille.

Lisäksi myyntiohjelmaamme kuuluvat Payen- ja Ajusa-tiivisteet ja -tiivistesarjat.

Venttiilit ja ohjaimet
Nykyisissä moottoreissa venttiilit joutuvat toimimaan äärimmäisen kovissa lämpötiloissa, imuventtiilit jopa 550C˚ ja pakoventtiilit 1000C˚ lämpötiloissa, joten materiaaleilta vaaditaan todella korkeaa laatua, ja sitä tarjoavat TRW -venttiilit. Valikoimaamme täydentävät Intervalves- ja AE-venttiilit sekä Metelli-venttiilin ohjaimet.

↑ Takaisin ylös


Pakoputkistot

Pakoputkistot ja katalysaattorit
Bosal Benelux NV perustettiin 1968 ja sen pääkonttori sijaitsee Belgian Lummenissa. Bosal on sen jälkeen kasvanut ja on tänä päivänä yksi maailman johtavia alkuperäis- sekä jälkimarkkinavalmistajia pakoputkissa ja katalysaattoreissa. Bosalin valikoimasta löytyy pakoputket sekä katalysaattorit niin henkilöautoihin kuin raskaisiin ajoneuvoihinkin.

Sport-vaimentimet
Simons Sportsystem on urheilullinen vaihtoehto perinteisille pakokaasujärjestelmille. Simons-pakoputkistot ovat laadukkaita, suorituskykyisiä ja urheilullisia niin muotoilultaan kuin ääneltäänkin. Autonvalmistajat käyttävät yleensä vakiopakoputkia, joiden äänessä ei ole luonnetta eikä tunnelmaa. Simons Sportsystem -pakoputket on tarkoitettu autoilijoille, jotka vaativat autoiltaan hieman enemmän. Simons-pakoputki tuo esiin moottorin piilevät voimavarat: autosi on sekä suorituskykyisempi että näyttää ja kuulostaa paremmalta.

Yleisvaimentimet ja katalysaattorit
Robottitekniikalla valmistetut Mufflex- yleisvaimentimet ja putket. 100 % laaduntarkkailu materiaalista lähtien. Mufflex on tehty kestämään nimenomaan Suomen ankarissa olosuhteissa.

Yleisvaimentimet ja putkenpäät
Kaikki tuotteet on valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai käsitelty lämmönkestomaalilla. EU-lainsäädännön mukaan vuonna 1999 sekä sen jälkeen valmistettuihin autoihin saa asentaa tieliikennekäyttöön ainoastaan E-hyväksyttyjä äänenvaimentimia.

↑ Takaisin ylös


Peräkärryn osat ja tarvikkeet

Valeryd on ruotsalainen johtava matkailu- ja perävaunujen varaosien toimittaja. Valikoimasta löytyvät varaosat kaikkiin merkkeihin ja vuosimalleihin.

Domar on tunnettu italialainen lokasuojien valmistaja.

↑ Takaisin ylös


Polttoainejärjestelmän osat

Suodattimet
Tarjoamme Hengst-, Mahle- ja Japanparts-suodattimia kaikkiin suodatintarpeisiin ajoneuvoissa. Valikoimaan kuuluvat öljyn-, ilman-, polttoaine-, raitisilma- ja automaattivaihteiston suodattimet.

Kaikkien suodatinvalmistajien tuotteet täyttävät tarkat laatukriteerit, joita ajoneuvovalmistajat vaativat, ja ne ovat siksi erinomaisia vaihtoehtoja erilaisiin suodatintarpeisiin.

Tarjoamme kotimaisia M-Filterin valmistamia suodattimia traktoreihin ja työkoneisiin. Valikoimaan kuuluvat öljyn-, ilman- polttoaineen- ja raitisilmansuodattimet. M-filter -suodattimet täyttävät ajoneuvovalmistajien tarkat laatukriteerit ja ovat siksi erinomainen vaihtoehto erilaisiin suodatintarpeisiin.

Valikoimamme kattaa lähes kaikki markkinoillamme olevat ajoneuvot.

Sähköiset polttoainepumput
Sähköiset polttoainepumput toimittaa Airtex ja Pierburg, joiden tarkat valmistuskriteerit varmistavat niiden olevan alkuperäislaatua tai alkuperäistä vastaavia.